Puutarhamulta Kekkilä 50 L

179,90 

179,90 

Kotipuutarhan perusmulta. Valmiiksi lannoitettu ja kalkittu. Raaka-aineina turvetta, kompostia ja kivennäismaata. Komposti antaa kasvuvoimaa ja parantaa maan pieneliötoimintaa, jolloin kasvit saavat ravinteita paremmin käyttöönsä.

  • monikäyttöinen ja laadukas yleismulta
  • kalkittu ja lannoitettu
  • valmistettu Suomessa
  • 60 säkkiä/lava
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kekkilän Puutarhamulta on monikäyttöistä ja laadukasta yleismultaa, joka sopii kaikille pihan ja puutarhan kasveille sekä nurmikon tai kukkapenkin perustamiseen. Multaa voi käyttää myös maanparannukseen puutarhassa ja kasvimaalla. Puutarhamulta on peruslannoitettu ja kalkittu, ja siihen on lisätty kompostia, joka antaa kasveille lisää kasvuvoimaa. Kestävä ja ilmava rakenne syntyy raaka-aineena käytetyn hiekan ansiosta. Tumma turve taas parantaa mullan vedenpidätyskykyä. Kivennäislannoitus vapauttaa nopeasti ravinteet kasvien käyttöön ja komposti takaa ravinteiden riittävyyden pidempään. Turveraaka-aineesta johtuen multaseos saattaa sisältää jonkin verran maatumattomia luonnonkuituja, kuten tupasvillaa sekä pieniä puukappaleita. Karkeampi aines parantaa mullan ilmavuutta.

KÄYTTÖOHJEET

Käytä puutarhamultaa uusien istutusten perustamiseen tai maanparannukseen. Uusien istutusten perustettaessa käyttömääräsuositukset ovat 3–5 säkkiä/puu ja 1–2 säkkiä/pensas. Kasvuunlähdön jälkeen tehtävään lisälannoitukseen sopii Kekkilän Puutarhalannoite tai Kekkilän Luonnonmukainen puutarhalannoite. Puutarhan yleislannoitukseen suosittelemme keväisin Kekkilän Puutarhalannoitetta ja syksyisin Kekkilän Syyslannoitetta. Maanparannuksessa puutarhamultaa tarvitaan noin 1 säkki/m².

TUOTESELOSTE

• raaka-aineet: turve, savinen hiekka, luomukomposti (turve, puunkuori ja lanta)

• lisätyt aineet: Mg-pitoinen kalkkikivijauhe (hieno laatu) 10 kg/m³, turpeen peruslannoite 1,2 kg/m³, NPK 15-10-16 ja hivenravinteet

• pH 6,2 • typpi (N), vesiliukoinen 450 mg/kg ka (100 mg/l), fosfori (P), liukoinen 200 mg/kg ka (45 mg/l), kalium (K), liukoinen 900 mg/kg ka (200 mg/l)

• kuljetustilavuuden pienentämiseksi tuote on tiivistetty täryttämällä ja kevyesti puristamalla Valikoimistamme löydät kaiken tarpeellisen pihaan ja puutarhaan – mullat ja lannoitteet, kasvit ja siemenet sekä tarvikkeet ja työkalut puutarhanhoitoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puutarhamulta Kekkilä 50 L”